• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de voettekst

ArteGanza

Connecting Cultures

  • Organisatie
    • Management team
    • Partners in samenwerking
    • Onze missie
    • ANBI
    • Archief
  • Donatie
  • Nieuws
  • Media
    • De Nozem fotografie Amersfoort
  • Contact

Colour Your Food

Presentatie Sexy Food, een boek over ‘spannende en verleidelijke recepten’ samengesteld door Machtelt de Vries en Marina Goudsblom.

Namens Bibliotheek Eemland komen auteur Machtelt de Vries en fotografe Marina Goudsblom omstreeks 13.30 uur vertellen over ‘prikkelende gerechten’.

Sexy Food BookMachtelt en Marina hebben samen een kookboek uitgebracht onder de naam ‘Sexy Food, 69 prikkelende gerechten’.
Met als metafoor het liefdesspel, bevat het kookboek 69 ‘sexy’ recepten Welke zijn ingedeeld in volgorde van het menu en met knipoog gebaseerd op de fases van het liefdesspel: voorspel, hoogtepunt, nagenieten en specials (recepten voor o.a. sauzen).

De menusuggesties hebben titels als ‘de eerste date’, ‘om een man te verleiden’ en ‘een vluggertje’.

Machtelt heeft jarenlange ervaring in het culinaire vak. Ze heeft gewerkt voor onder andere de tijdschriften Allerhande en Delicious en diverse kookboeken en woont in Amersfoort.

Marina Goudsblom is een sfeerfotograaf bij uitstek en is deze uitdaging aangegaan als aanvulling op haar portfolio van reis- en kookboeken. Ze werkt voor diverse lifestyle magazines.
Aansluitend geven Machtelt en Marina een presentatie in de aangelegen zaal.


Peruaanse DelicatessenPeruaanse Delicatessen

Maria Braüer, afkomstig uit Peru heeft één grote passie; de overheerlijke Peruaanse keuken in Nederland introduceren.Zij maakt gerechten in alle variëteiten voor lunch, diner en tussendoor. Maria heeft bovendien een uitgebreid assortiment gebak, taarten en desserts

 

Schoolgirls of AzagharAmal Bensalah  – Marokkaanse gerechten t.b.v. The School Girls of Azaghar Foundation “Het was mijn opa’s droom om meisjes in Marokko een opleiding te kunnen bieden, want wie een meisje onderwijst, onderwijst een heel dorp. Mijn enthousiasme voor The School Girls of Azaghar Foundation heb ik geërfd en zie dit als zeer waardevol voor mijn land van origine.  Geen materie vergaren, maar kennis en zo veel mogelijk delen en overdragen, iets mooiers is er niet voor mij.” Amal kookt haar Marokkaanse gerechten met liefde en besteedt de opbrengst aan haar Stichting.

maria paellasMaría’s Paella’s – Spaanse gerechten
María José Bolea woont sinds 2011 in Nederland maar komt oorspronkelijk uit Valencia, Spanje, en is dol op koken. Marià: “In mijn thuisland heb ik verschillende cursussen mediterraans koken gevolgd en heb in Valencia in meerdere restaurants gewerkt. De spaans-traditionele keuken is mijn specialiteit. Ik wil u graag leren hoe u typisch Spaanse gerechten kunt maken zoals Paella Valenciana, Fideuà uit Gandía, tapa’s, pinxo’s en nog veel meer…”

Colour Your FoodEnfez – Turkse lekkernijen
Kerime Kilic wil de bezoekers graag meenemen in haar zoektocht naar een gezond voedingspatroon, zonder dat je lekkers hoeft af te zweren!
Kerime: “Ik ben een geboren en getogen Bosschenaar met Turkse roots. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voeding. Dat uit zich in het koken, het bedenken van nieuwe recepten, het bloggen voor Duurzaamheidskompas.nl en mijn cateringbedrijf in oprichting ‘Enfez’.

cupcakesCupcakes van Farah Benhammou
Farah maakt de mooiste en lekkerste cupcakes!  Zij laat haar fantasie de vrije loop en versiert cupcakes in elke gewenste stijl. Verras je vrienden, familie of jezelf met de door Farah gedecoreerde cupcakes!

Footer

ANBI logo
  • E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube

© 2022 ArteGanza | website Webtaurus | PRIVACY AVG | Log in

  • Musica Mundo
  • Photography
  • Nomaden in Muziek
  • Talentscout
  • Women Unlimited